Scroll To Top
Son Yazılar

TAS KEBABI

TAS KEBABI








●Malzemeler

• 700gr- 1 kg Dana Et
• 1 adet rendelenmiş Domates
• 1 adet orta Soğan
• Az kırmızı Dolmalık Biber
• 1 yemek kaşığı Tereyağ
• 1 yemek kaşığı Salça
• yarım Havuç
• Arzuya göre 2 adet Patates
• 1,5- 2 bardak Su
• Çay kaşığın ucuyla Köri (Curry)
• Pulbiber
• Karabiber
• Kekik
• Tuz
• Sıvıyağ




●Yapılışı

Tencerenin içine küçük küçük doğranan etleri ve tereyağını koyalım. Suyunu çekene kadar kısık ateste pişirelim. Sonra içine ince doğranmış soğan, havuç ve biber, sıvıyağ, domates, salça, köri, pulbiber, karabiber, kekik koyalım ve karıstıralım. Su ve tuz ilave edip tekrar karıştıralım. 15-20 dakika daha pişmeye bırakalım. Isterseniz içine küp küp doğranmış patatesde ilave edebilirsiniz...
















                                          Patatesli


Share This:

No Comment to " TAS KEBABI "