TAS KEBABI
TAS KEBABI●Malzemeler
• 700gr- 1 kg Dana Et
• 1 adet rendelenmiş Domates
• 1 adet orta Soğan
• Az kırmızı Dolmalık Biber
• 1 yemek kaşığı Tereyağ
• 1 yemek kaşığı Salça
• yarım Havuç
• Arzuya göre 2 adet Patates
• 1,5- 2 bardak Su
• Çay kaşığın ucuyla Köri (Curry)
• Pulbiber
• Karabiber
• Kekik
• Tuz
• Sıvıyağ
●Yapılışı
Tencerenin içine küçük küçük doğranan etleri ve tereyağını koyalım. Suyunu çekene kadar kısık ateste pişirelim. Sonra içine ince doğranmış soğan, havuç ve biber, sıvıyağ, domates, salça, köri, pulbiber, karabiber, kekik koyalım ve karıstıralım. Su ve tuz ilave edip tekrar karıştıralım. 15-20 dakika daha pişmeye bırakalım. Isterseniz içine küp küp doğranmış patatesde ilave edebilirsiniz...
No Comment to " TAS KEBABI "